Villa Betty

Kreirali smo logo, vizualni identitet i web stranicu. Također izradili smo Facebook i Instagram stranicu. Predsezonu radimo i Google Ads kako bi stranicu još više izložili potencijalnim gostima.

Beskrajne mogućnosti

Nezamislivo je danas nemati svoju stranicu ili imati stranicu koja se nemože otvoriti na mobitelu. Možemo Vam kreirati jednostvanu stranicu gdje se možete prezentirati u najboljem svijetlu, ili možemo napraviti prodajnu stranicu gdje Vas možemo povezati s vodećim prodajnim kanalima npr. Booking.com. U toj varijanti cijene i dostupnost kontrolirate kroz jedan od prodajnih kanala, a na vašoj stranici će se automatski sinkornizirati dostupnost i cijena. Imamo ogromno iskustvo na tom polju tako da ćemo skupa pronaći najbolje riješenje za Vas! Zašto plaćati proviziju agencijama?

Zašto?

Stranica nam štedi vrijeme. Umjesto da svakom gostu posebno odgovarate na pitanje o cijeni i dostupnosti apartmana ili pak što sadrže vaši apartmani, što mogu posjetiti u blizini – jednostavno šaljete link vaše stranice na kojoj se nalaze sve informacije koje mogu zanimati goste. Od cijena, kalendara dostupnosti, akcija i popusta do informacija o plažama ili znamenitostima u blizini apartmana.

Budite svoj šef!

Vodite svoje poslovanje po vlastitim, a ne agencijskim pravilima i oglašavanje smještaja podignite na višu razinu!

eJednostavno

S našim iskustvom u turizmu i IT sektoru vaš uspijeh je siguran. Radujemo se budućoj suradnji.

  • SHARE: