LIBERTAS HOME logo final 2_Libertas fina 2 logo black

Libertas Homes

Drago nam je što možemo podijeliti naš rad s Libertas Homesom! Kao e-Simple, imali smo privilegiju raditi na njihovom rebrandingu, transformirajući ih iz Libertas Inženjering u Libertas Homes.

Moderan Stil

Krenuli smo s detaljnom analizom njihove prethodne web stranice i vizualnog identiteta kako bismo shvatili njihovu priču i ciljeve. Nakon toga, surađivali smo s njihovim timom kako bismo oblikovali novu web stranicu koja odražava njihovu evoluciju i rast kao tvrtke.

Snaga nove vizualizacije

Novi vizualni identitet bio je ključan dio procesa rebrandinga. Kroz pažljivo odabrane boje, fontove i elemente dizajna, stvorili smo suvremen, ali prepoznatljiv izgled koji odražava snagu i profinjenost Libertas Homesa.

Jača Komunikacija!

Uz novi vizualni identitet, nova web stranica će omogućiti Libertas Homesu da bolje komunicira sa svojom publikom i dijeli svoje stručno znanje i iskustvo s njihovim klijentima.

Ponosni smo na našu suradnju s Libertas Homesom i radujemo se budućim projektima koji će nastaviti graditi njihovu priču i brend.

Najbolja usluga

LIBERTAS HOME logo final 2_Libertas fina 2 logo black
Uz rebranding Libertas Homesa, pružili smo i niz dodatnih usluga kako bismo im osigurali potpunu konzistentnost i profesionalnost u njihovom poslovanju. To uključuje dizajn, te dizajn e-mail potpisa koji dodatno pojačava njihov brend prilikom svake komunikacije.

Također smo radili i dizajn kemijskih olovka, notebooks, memoranduma i ostalih uredskih potrepština kako bi svaki aspekt njihovog poslovanja bio usklađen s novim vizualnim identitetom i brendingom.
KLIJENT:

Dubrovnik kuće

GODINA:

2024

Share :