Mi smo Kreativni.

Mi smo kreativna agencija s lokacijom u Dubrovniku, Hrvatska.
VIŠE O NAMA

Naša Misija.

Misija je težiti savršenstvu i zajednički nadopunjavati naša znanja. Kako se razvija tehnologija, tako i naša želja za znanjem i praćenjem novih trendova.

WEB DEVELOPMENT
94%
WEB DESIGN
100%
SEO
90%

Što Mi Radimo.

Mi obožavamo inovacije i poboljšavanje života s tehnologijom. Sve naše vještine i strast stavljamo u kreaciju digitalnog proizvoda!

Created by Sunardifrom the Noun Project

Web Design & Development

Specijalizirani smo za izradu web stranica (web dizajn, SEO – search engine optimization i web marketing). Prilagođavamo sve naše usluge individualno prema potrebama svakog klijenta.

paint rollerCreated by J703from the Noun Project

Branding & Design

Stvaramo vizualno atraktivne web stranice! Vaša web stranice Vam služi kao uspješna marketinška i prodajna platforma. Pobrinuti ćemo se da vaša stranica bude organizirana, jasna i jednostavna kako bi Vas predstavila u najboljem svijetlu.

Created by yuyun aryunafrom the Noun Project

Konzalting

Prije i nakon izrade stranice, ostajemo u kontaktu s Vama kako bi Vaš posao nastaviti rasti! Pružamo web dizajn rješenja od strane profesionalnih i kvalificiranih web programera sa iskustvom, kao garancija kvalitetnog web servisa uz pristupačne cijene.

Created by Candy Designfrom the Noun Project

E-Commerce

Prodaja, prodaja, prodaja! Naš glavni cilj! U interesu nam je da što više prodavate na stranici, jer to znači daljnju suradnju i zadovoljne klijente. Neka rezultati govore za sebe!

Created by Ed Harrisonfrom the Noun Project

Online Marketing

Važnost marketinga više svi znamo. Nije dovoljno samo imati web stranicu i otvorene profile na društvenim mrežama. Društvene mreže moraju imati najmanje bar jednu tjednu aktivnost kako bi one imale efekt, u suprotnom to je samo online vizitka

Created by BUSAIRIfrom Noun Project

Održavanje & Podrška

Održavanje stranice je neophodno, svaki dan imamo neke promjene koje utječu na vašu stranicu. Stranica može raditi čak par mjeseci da se ne održava, ali isto tako u 1 dan ona se može srušiti jer nije održavana. Kako bi stranica konkurentan i radila besprijekorna, održavamo i ažuriramo podatke da uvijek bude u najboljem mogućem stanju.