Milk Dubrovnik

cropped-Milk_LOGO_no-backgroung-preview

Proveli smo temeljitu analizu postojeće web stranice, identificirajući ključna područja za poboljšanje kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i potaknuli angažman. Ova je analiza poslužila kao temelj za strategiju redizajna, koja je bila usmjerena na modernizaciju dizajna stranice, poboljšanje funkcionalnosti i optimizaciju za performanse.

Dizajn i Poboljšanje

Jedan od primarnih ciljeva redizajna bio je stvoriti vizualno privlačno i korisniku jednostavno sučelje koje odražava identitet brenda. Blisko smo surađivali s dizajnerskim timom kako bismo razvili novu shemu boja, tipografiju i izgled koji su usklađeni s imidžom i vrijednostima Milka. Osim toga, osigurali smo da je web mjesto optimizirano za mobilni odziv, omogućujući korisnicima nesmetan pristup web mjestu na bilo kojem uređaju.

Moderno i značajka

Kako bismo poboljšali funkcionalnost web stranice, integrirali smo nekoliko novih značajki, uključujući interaktivni katalog proizvoda, obrazac za kontakt koji je jednostavan za korištenje i odjeljak za blog. Ove značajke ne samo da angažiraju korisnike, već također pružaju vrijedne informacije o proizvodima i uslugama Milka.

Optimizacija Performansi

Optimizacija performansi bila je ključni fokus projekta kako bi se osiguralo da se web stranica brzo učitava i radi glatko. Optimizirali smo kod web-mjesta, slike i druge elemente kako bismo smanjili vrijeme učitavanja i poboljšali ukupnu izvedbu. Osim toga, implementirali smo mehanizme predmemoriranja i druge tehnike kako bismo dodatno poboljšali brzinu i odziv web stranice.

Najbolja usluga

cropped-Milk_LOGO_no-backgroung-preview

Nakon dovršetka faze razvoja, pomogli smo u pokretanju web stranice, osiguravajući nesmetan prijelaz sa stare stranice na novu. Također smo pružili podršku nakon pokretanja za rješavanje svih problema koji su se pojavili i za dodatna poboljšanja na temelju povratnih informacija korisnika.

KLIJENT

Milk Dubrovnik

GODINA
2023

Share :