Dubrovnik Route

Napravili smo logo, vizualni identitet, a potom i web stranicu za vlasnika. Klijent je htio da se moze bukirati i naplatiti na stranici. Zbog toga smo napravili webshop, te uveli opciju da vlasnik webshopa može klijentu poslati link za upatu.

Beskrajne Mogućnosti

Stvorimo zajedno webshop ili webstranicu! Ovisno o vašim potrebama i željama, pronaći ćemo najbolje riješenje za vaš posao.

Moćan I Jednostavan Webshop

Puštanjem webshopa u rad, besplatno educiramo vlasnika da ukoliko želi može sam mijenjati cijene, slike proizvoda / usluge. Naravno uz našu podršku!

Hvala Vam!

Kreirati ćemo odličan webshop za Vas kako bi vaš posao napokon bio prikazan u najboljem svijetlu. Webshop omogućuje instant kupnju proizvoda i(li) usluge. Ukoliko klijent nema mogućnost odmah naručiti proizvod na vašoj stranici, napustiti će vašu stranicu te je kupiti na drugoj stranici koja ima tu opciju. Naš cilj je da klijent kupi na vašoj stranici!

eJednostavno

Web shopovi koji mi izradimo možete lako pristupiti upravljačkom sučelju  putem gotovo bilo kojeg uređaja koje ima pristup internetu, tako i putem vašeg mobilnog telefona.

Ukoliko želite na primjer promijeniti cijenu, dodati ili maknuti proizvod, mijenjati opis, to možete učiniti brzo i samostalno.

KLIJENT:

Dubrovnik Route

GODINA:

2021

Share :